Visi bloga raksti
Ceļojumi

Ar kādu transportlīdzekli labāk doties ceļojumā?

2024. gada 23. maijs
Visi bloga raksti
Ceļojumi

Ar kādu transportlīdzekli labāk doties ceļojumā?

2024. gada 23. maijs

Plāno savu nākamo ceļojumu, bet nevari izlemt kā labāk – ar auto vai ar lidmašīnu? Tā ir dilemma ar ko saskaras daudzi ceļotāji, jo katrs no veidiem piedāvā savas ērtības un ieguvumus. Ienirsim ceļojumu pasaulē un izpētīsim atšķirības starp debesu iekarošanu un ripošanu uz četriem riteņiem.

Atklātā ceļa valdzinājums

Ceļojums ar mašīnu visnotaļ piešķir brīvības piegaršu. Iedomājies sevi braucam pa ainavas bagātajām ceļmalām ar atvērtiem logiem, vējš matos un iecienītākās melodijas plūst skaļrunī. Ceļojot ar mašīnu Tev ir brīvība apstāties jebkurā brīdī un vietā. Vēlies novirzīties no plāna un izpētīt mazo pilsētiņu, kas slēpjas blakus šosejai? Bez problēmām!

Vietas, kuras apceļo ar mašīnu, iespiežas atmiņā daudz spēcīgāk, jo piedzīvo katru ainavu daudz personīgāk. Mazie pakalni un augstie kalni, pilsētas burzma un lauku miers… Tev ir iespēja piedzīvot aizraujošās vietējās ēstuves, interesantās ceļmalas aktivitātes un, protams, elpu aizraujošās ainavas.

Taču ar līdz ar brīvību nāk arī atbildība. Drošībai uz ceļa noteikti ir jābūt prioritātei, kas nozīmē – stabils un uzticams transports un atbilstoša apdrošināšana. BTA Ceļojumu apdrošināšana ir tas, kas Tev nepieciešams. Esot uz ceļa ar automašīnu ir citi riski, par ko ir jādomā. Ceļojumu apdrošināšana iekļauj bagāžas apdrošināšanu, kad tā atrodas pie Tevis jeb Tavā transportlīdzeklī. Ar mašīnu var atgadīties kāda ķibele, kuras dēļ nav iespējams turpināt ceļojumu, arī šādā gadījumā ceļojuma apdrošināšana būs nepieciešamais atbalsts. Apdrošināšanas polisē iekļautie riski būs spēka arī dabas stihiju gadījumā, proti, ja Tev radīsies zaudējumi plūdu, viesuļvētras, lavīnas, cunami, zemestrīces dēļ, tiks atlīdzināti izdevumi, ko paredzēts segt attiecīgo risku ietvaros.

BTA Ceļojuma apdrošināšana, kalkulators icon right

Pacelšanās virs mākoņiem

Tomēr, ja skatāmies no otras puses, ceļot virs mākoņiem ir ērtības kalngals – tikai pāris stundas un Tu esi nokļuvis savā galamērķī. Atvadies no garām stundām pie stūres un sasveicinies ar brīnišķīgu komfortu augstu virs mākoņiem. Aviokompānijas aizvien vairāk paplašina savu galamērķu klāstu, kas nozīmē, ka pasaule ir patiešām rokas stiepiena attālumā.

Ceļošana ar lidmašīnu ir piemērota tiem, kuri priekšroku dod tieši ērtībai. Mūsdienu lidostas piedāvā plašu klāstu ar pakalpojumiem, kas padarīs Tavu ceļojumu pēc iespējas vienkāršāku, sākot no ātrās reģistrācijas lidojumam un prioritārās iekāpšanas līdz atpūtas zonām, kur vari relaksēties pirms lidojuma.

Protams, tāpat kā braucot ar mašīnu, arī lidojot ir svarīgi padomāt par savu drošību ­– ceļojumu apdrošināšanu. BTA Ceļojumu apdrošināšana parūpēsies par Tavu bagāžu, Tavu lidojumu un Tavu veselību. Piemēram, ja Tava bagāža aizkavējas vairāk nekā 2 stundas, BTA kompensē klienta izdevumus par somu, apavu, apģērba, higiēnas preču, telefona un datora lādētāja iegādi. Savukārt, ja Tev rodas kādas veselības problēmas, BTA Ceļojumu apdrošināšana piedāvā eMed pakalpojumus – iespēju saņemt ārsta konsultāciju sev vēlamā laikā un savā valsts valodā. BTA šobrīd arī piedāvā iespēju saņemt sev nepieciešamos medikamentus ārvalstīs ar sava ārsta izrakstīto recepti.

Izvēle ir Tavās rokās

Galu galā, ne viens, ne otrs ceļošanas veids nav labāks vai sliktāks. Gan automašīna, gan lidmašīnai ir savi plusi un mīnusi. Neatkarīgi no tā, kādu transporta veidu Tu izvēlies, galvenais ir parūpēties par savu drošību ar ceļojumu apdrošināšanu, lai Tu justos finansiāli aizsargāts katrā ceļojuma mirklī, lai arī kāds būtu ceļojuma transportlīdzeklis.

{{coveredPopup.title}}

{{coveredPopup.description}}

{{item.badge}}
{{item.title}}
{{formattedPrice(item.price)}}
{{item.title}}
{{sparsePrice(price, true)}} €
{{coveredPopup.title}}

{{coveredPopup.descriptionCasco}}

{{coveredPopup.descriptionMtpl}}

Pašrisks KASKO
{{transform.translate(title)}} {{value}}
insurance_option_subtitle
{{transform.translate(insuranceOptionsValue)}}
Apdrošinātie riski

Mēs, BTA, atlīdzinām par personas, kura pie mums apdrošinājusi transportlīdzekli, nodarītajiem zaudējumiem ceļu satiksmes negadījumā, trešo personu (citu transportlīdzekļu īpašnieku, velosipēdistu, gājēju) ārstēšanās izdevumus, kā arī trešo personu īpašumam nodarītos zaudējumus.

{{coveredInfoTextMtplWithRoadAssistance}}

{{coveredPopup.title}}

{{coveredPopup.description}}

{{translation('one_property_covered_deductible')}} {{coveredPopup.deductible}} €
{{translation('one_property_covered_risks')}}
{{localized(value.tooltipDescription)}}
{{coveredPopup.coveredContent.title}}

{{coveredPopup.coveredContent.description}}

{{item.title}}
{{coveredPopup.formattedPrice(item.price)}} €/pers.
{{localized(risk.title)}}
{{coveredPopup.sparsePrice(price, true)}} €

Ļauj mums Tev atgādināt!

{{productReminderMessage}} {{productReminderDate}}.

Piekrītu saņemt īpašos piedāvājumus un informāciju
Sesija beigsies pēc:

{{sessionTimeout.formattedTime}}

popup_year_of_driver_license
btar_popup_vehicle_data
{{ fieldsPopupHeading }}
{{ cmsFields.youngestDriver.label }}
btar_age_not_in_range
no_youngest_driver_age_error_message
{{ cmsFields.drivingExperience.label }}
no_driving_experience_error_message
{{ cmsFields.territory.label }}
Lūdzu, norādi teritoriju!
{{ cmsFields.drivingExperienceLessThanThreeYears.label }}
Lūdzu, norādi vadīšanas pieredzi!
{{popup.textTitle}}
btar_please_wait

btar_popup_few_seconds

{{ transform.translate('upgrade_offer', 'nba') }}
{{ popupService.current.data.nba.heading }}
{{ popupService.current.data.nba.text }}
{{ transform.translate('btar_one_dashboard_due', 'dashboard') + ' ' + popupService.current.data.start_date_short }}
Cookie
Sīkdatnes
Cookies Settings
Sīkdatņu pārvaldība
Lai šī tīmekļa vietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes.
Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un mārketinga sīkdatnes.

Ja piekrītat visām sīkdatnēm, lūdzu, nospiediet “Piekrītu”.
Ja vēlaties atteikties no sīkdatnēm, lūdzu, nospiediet “Nepiekrītu“. Savu izvēli varat pārvaldīt, nospiežot “Pielāgot izvēli”.

Plašāku informāciju skatiet mūsu Sīkdatņu politikā
Plašāku informāciju skatiet mūsu
Sīkdatņu politikā

Funkcionalitātes (nepieciešamās) sīkdatnes

Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas vietnes darbībai, un tās nevar atspējot. Šīs sīkdatnes var iedalīt sesijas sīkdatnēs un pastāvīgās sīkdatnēs, kuras nesaglabā personu identificējošu informāciju. Sesijas sīkdatnes tiek izdzēstas, tiklīdz Jūs pametīsiet šo vietni.


Statistikas sīkdatnes

Šīs sīkdatnes tiek izmantotas, lai novērtētu vietnes un datplūsmas avotu izmantošanu, lai iegūtu informāciju, kas nepieciešama vietnes darbības uzlabošanai. Šīs sīkdatnes palīdz mums noteikt, kuras tīmekļa vietnes sadaļas ir vispopulārākās, un uzzināt par lietotāju pārlūkošanas paradumiem. Šajā nolūkā mēs izmantojam Google Analytics statistikas rīku. Visa apkopotā informācija ir anonīma un pēc tās nav iespējams Jūs identificēt.


Mārketinga sīkdatnes

Šīs trešo pušu sīkdatnes tiek izmantotas, lai atbilstoši Jūsu vēlmēm parādītu personalizētas reklāmas. Mēs izmantojam sīkdatnes, kas palīdz mums apkopot informāciju par Jūsu lietošanas paradumiem šajā tīmekļa vietnē un ļauj mums uzzināt par Jūsu interesēm, lai mēs varētu rādīt tikai tās reklāmas, kas ir atbilstošas Jūsu lietošanas paradumiem. Ja nevēlaties, lai mēs Jums rādītu jebkādu reklāmu, atstājiet šo izvēlni tukšu.